Hamas Siyasi Birimi’nin Kahire’deki toplantısı gücünün kanıtıdır
Haberi Yazdır

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, Hamas Hareketi Siyasi Birimi’nin bugün (22 Şubat Çarşamba) Mısır’ın başkenti Kahire’de gerçekleştirdiği toplantının olumlu bir havada geçtiğini söyledi.
Ebu Zuhri, toplantıdan çıkan sonuçların Hamas Hareketi’nin birlik ve bütünlük içinde olduğunu gösterdiğini ve Hamas düşmanlarına karşı hareket üyeleriyle sevenlerini rahatlatıcı bir mesaj niteliğinde olduğunu ifade etti.
Hamas sözcüsü Ebu Zuhri, bugün konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiride, Kahire’deki toplantının Hamas Hareketi’nin kurumlarının gücünün ve etkinliğinin kanıtı olduğu kaydedildi.
Hamas’ın kurumlarınca alınan kararlara herkesin saygı duyduğunu söyleyen Ebu Zuhri, bazı konularda görüş farklılıkları bulunmasının doğal olduğunu fakat hareketin son kararına herkesin uyduğunu belirtti.
Hamas Hareketi Siyasi Birimi, bugün Filistin dahili ve haricindeki üyelerinin katılımıyla Kahire’de bir araya gelerek Filistin’deki son gelişmeleri ve Filistin halkını ilgilendiren konuları ele aldı.








