Siyonist korsan İsrail’in Lübnan’a yönelik başlattığı saldırının Lübnan Hizbullah Hareketi mücahidleri tarafından başarıyla püskürtülmesinin beşinci yılında Lübnan Hizbullah Hareketi savaşın ayrıntılarını açıkladı. Zafer Günleri adlı yazı dizisi 33 Gün Savaşı’nın bilinmeyen yönlerini anlatmaya devam ediyor.
31 Temmuz 2006 Günlüğü
31 Temmuz 2006 günü Hizbullah mücahidleri ikinci kez korsan rejim İsrail’e ait bir savaş gemisini yok etmeyi başardı. Tyre kenti açıklarında seyir halindeki Saar 4.5 tipi savaş gemisi Hizbullah tarafından batırıldı.
Siyonist deniz kuvvetleri batmakta olan savaş gemisinden 53 asker ve subayı kurtarmak için harekete geçerek operasyon başlattı fakat başarılı olamadı.
Siyonist düşman Hizbullah’ın savaş gemisini vurduğunu yalanladı fakat Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah yaptığı açıklama ile geminin koordinat bilgilerini ve nerede vurulduğunu vererek imhanın kesin olduğunu bildirdi.
Daha sonra bazı internet sitelerinde vurulan geminin görüntülerini yayınladı.
