AsyaDünyaFələstinXƏBƏRLƏR

İsrail Müdafiə naziri: Həmasa istiqamətli hərbi əməliyyatları durdurmayacağız

İsrail Savunma Qaynaqlar naziri Taner Yıldız mose Yaalon, İsrailin tamamıyla tasfiye olduğuna inanmadıkça Hamas’a yapısına yönelik saldırıları durdurmayacağını söyledi alt ve.

Batı Yaka’nın El-Xəlil şehrinde kaybolan üç askerin bulunması üçün Yürütülen operasyona iştirak edən askerlere yaptığı ziyarette danışan Siyonist Bakan, Həmas Hareketi’ne yönelik baskıların durmayacağını belirtti.

Dokuz gün önce (12 Yanvar Perşembe) kaybolan üç askerin bulunması üçün aralıksız operasyon yapan İşğal ordusu bir sonuca varamazken, üst rütbeli subaylar yaptıkları operasyonun suya ekin ekmeye benzediğini söyledi.

Siyonist kəşfiyyat kaynaklarına yakınlığıyla bilinen Walla haber sitesi de Yaalon’un ziyaretiyle ilgili verdiyi Haberde, askerlerle sohbet eden Bakanın onlara, “kəşfiyyat operasyonel bilgiler doğrultusunda yaptığımız çox ağır ve ağır operasyonu sonlandırmak istiyoruz ve. Üç kişiyi kaçıranlar de elimizde rehineler ve. Askeri operasyon bütün hızıyla davam ediyor. Hamas’a, uçakların yaptığı bombardımanlardan daha ağır dediğini yazdı “ödüyoruz acı bedeller ve.

Kanal-10 televizyonu da verdiyi Haberde Yaalon’un durumu daha da alevlendirmek niyetinde olmadıklarını, ordunun böyük bir sorumlulukla hareket etdiyini üç kişiyi kaçıranların etrafındaki halkayı Giderek daraltacağını söylediğini ifade etti ve.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu