161 Bir dakikadan az
İlgili Makaleler

Hamas liderlik konseyi başkanı Sayın Muhammed İsmail Derviş, İmam Seyyid Ali Hamanay’e hitap ederek Gazze’deki direnişin büyük zaferini kutladı:
5 gün önce

Hamas Siyasi Bürosu Başkan Yardımcısı Sayın Halil el-Hayye, bu sabah Gazze direnişini zaferinden dolayı tebrik ederek İmam Seyyid Ali Hamaney’e şöyle seslendi:
5 gün önce

İşgalci rejimin İbranice medyası: Başarısız olduk; Şeyh Ahmed Yasin’in de dediği gibi, Yahya Sinwar, Muhammed Daif ve diğerleri de dahil olmak üzere Filistinli liderler her Filistinlinin kalbindedir.
5 gün önce

İmam Seyyid Ali Hamaney: Allah’a tevekkül sayesinde az sayıdaki nice topluluk çok sayıdaki nice topluluğa galib gelmiştir. Allahın izniyle Gazze, siyonist düşmanı ve Amerika’yı yenecektir.
5 gün önce

İmam Seyyid Ali Hamaney:”Eğer size, küçücük Gazze’nin, ABD’nin askeri gücü gibi büyük bir güçle karşı karşıya geleceği, onunla savaşacağı ve ona galip geleceği söylenseydi buna inanır mıydınız? İnanmazdınız. Bu, imkânsızlardan biridir. Ancak Allah’ın izniyle bu mümkündür.”
5 gün önce