Filistinİşgalci İsrail Rejimi

İşgal Güçleri Gazze Şeridi’nin Kuzeyinde Filistinli Bir Genci Yaraladı

Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesinde dün (7 Mayıs Salı) Filistinli bir genç işgal güçlerinin açtığı ateşle yaralandı.

Yerel kaynaklar, Beyt Hanun’un kuzeyinde sınır hattında kurulu askeri kulelerde görevli işgal askerlerinin bir grup Filistinliye ateş açtığını belirtti.

Kaynaklar, işgal güçlerinin açtığı ateş sonucu Filistinli bir gencin yaralandığını ve yaralı gencin Beyt Lahiya beldesindeki Endonezya Hastanesi’ne kaldırıldığını ifade etti.

Kimliği hakkında henüz bilgi edinilemeyen gencin yarasının orta derecede olduğu kaydedildi.

İşgal rejimi Gazze Şeridi’ne 2006 yılından bu yana karadan, havadan ve denizden abluka uygularken işgal güçleri de Gazze halkını bir türlü rahat bırakmıyor.

Gazze Şeridi açıklarında avlanan Filistinli balıkçıları taciz eden işgal güçleri, ayrıca sınır ihlali yapıp Filistinlilere ait topraklara giriyor ve arazi tesviyesi yapıyor, sınıra yakın bölgelerdeki tarım arazilerine, söz konusu bölgelerde çalışan çiftçilere, işçilere ve kuş avcılarına da ateş açıyor.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2026 (50) içerik yüklenmiştir.