Aksa TufanıDünyaHaberlerİranİşgalci İsrail RejimiOrtadoğu

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İran’daki İsrail Bağlantılı Yıkıcı Ağı Çökertti

İran Devrim Muhafızları Ordusu İstihbarat Teşkilatı, İran içinde ABD ve Siyonist istihbarat servislerinin güdümünde faaliyet gösteren bir yıkıcı şebekenin tespit edilip çökertildiğini duyurdu.

İran Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı Salı günü yaptığı açıklamada, Amerikan ve İsrail casusluk örgütlerinin yönlendirdiği yıkıcı bir şebekenin, titiz izleme ve istihbarat çalışmaları sonucunda tespit edildiğini ve bir dizi gözlem ve kontrol operasyonunun ardından etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Açıklamada, İsrail rejiminin 12 günlük savaşta yenilgiye uğramasının ardından, bölgede Washington’ın vekili olarak hareket eden Tel Aviv’in, içler acısı askeri başarısızlığını telafi etmek amacıyla stratejisini kamu güvenliğini bozmaya doğru kaydırdığı belirtildi.

Açıklamada, Siyonist rejimin sonbaharda İran’ın güvenliğini baltalamayı amaçlayan aldatılmış ve hain unsurlardan oluşan bir ağ kurduğu belirtilirken, bu ağın üyelerinin Allah’ın izni ve İran Devrim Muhafızları istihbarat güçlerinin teyakkuzuyla tespit edilerek gözetim altına alındığı ve daha sonra tutuklandığı ifade edildi.

Açıklamada, İran’ın çeşitli illerinde koordineli operasyon düzenlendiği, Siyonist rejime bağlı, ulusal güvenliğe zarar verici eylemlerde bulunmayı amaçlayan hücrelerin vurularak etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Başa dön tuşu
Bugün 06 Ekim 2026 (63) içerik yüklenmiştir.