HaberlerDünyaFilistinİşgalci İsrail RejimiOrtadoğu

Kudüs Tugayları, Hebron’daki çifte operasyonu övgüyle karşıladı ve Batı Şeria’da çatışmanın tırmandırılması çağrısında bulundu.

Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadı olan Kudüs Tugayları, Cuma günü Hebron şehrinde gerçekleştirilen kahramanca ikili operasyonu övdü. Operasyonu gerçekleştirenleri takdir eden tugaylar, düşman güçleriyle çatışmaya girdiklerini ve askerlere savaş alanında sert bir ders verdiklerini belirtti.

Yemen Haber Ajansı (Saba) tarafından incelenen bir açıklamada, Kudüs Tugayları, kahramanca Hebron operasyonunun, Siyonist düşmanın suçlarına ve yerleşimcilerinin işgal altındaki Batı Şeria ve mülteci kamplarındaki Filistin halkına uyguladığı teröre, ayrıca Gazze Şeridi’nde yürütülen imha ve açlık savaşına doğal ve meşru bir yanıt olduğunu ifade etti.

Batı Şeria’daki tüm şehir ve kamplardaki cesur devrimcilere, Siyonist varlığın güçlerine ve yerleşimci sürülerine karşı her türlü aracı kullanarak çatışmayı tırmandırmaları ve doğrudan çatışmaya girmeleri çağrısında bulundu; çünkü düşman yalnızca güç dilini anlar.

Başa dön tuşu
Bugün 23 Ekim 2026 (72) içerik yüklenmiştir.