Beşar Esad: İran’ın füzeleri düşmana güçlü bir ders verdi

Suriye Cumhurbaşkanı Esad, Araghchi ile görüşmesinde: Cumhurbaşkanı, bu zorlukların başında İsrail rejiminin Arap topraklarını işgal etmeye devam etmesinden ve Lübnan, Filistin ve Suriye’de sivillere yönelik günlük öldürme ve yıkım suçlarından bahsetti.
Her türlü işgal, saldırı ve katliama karşı direniş meşru bir haktır ve bu direniş halkın desteği ve inancı gölgesinde güçlüdür.
Bu saldırı (Sadık 2), işgalci rejime, direniş ekseninin düşmanı caydırabilecek ve onun planlarını bozabilecek kapasitede olduğu, güçlü ve istikrarlı kalacağı konusunda güçlü bir ders vermiştir.
Suriye medyasına göre; Esad Erakçi ile İsrail’in Lübnan’daki saldırganlığını durdurmanın ve Lübnanlı kardeşlere kamusal ve resmi düzeyde destek ve yardım sağlamanın yollarını tartıştı.
