İran

Dünya Müslümanları Ve Mustazafları İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei: Bazı Ülkeler Koronavirüs Bilgilerini Gizliyor

Dünya Müslümanları Ve Mustazafları İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei , koronavirüs salgını ile mücadele konusuna dair açıklamada bulundu.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei , bugün öğleden önce “Ağaç Dikme Günü” dolayısıyla her sene olduğu gibi ikişer fidan dikti.

Ağaç dikme töreninin ardından Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei , koronavirüs salgınına dair açıklamada bulunarak, ülke genelinde salgınla mücadele eden sağlık ekiplerine teşekkür etti.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei , koronavirüs salgını ile mücadelede tüm kurumların Sağlık Bakanlığı ile işbirliği yapmasını tavsiye ederek, salgının önlenmesi konusunda yetkililerin önerileri ile talimatlarının uygulanması gerektiğini vurguladı.

Dünya çapında birçok ülkenin bu sorunla uğraştığını anlatan Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei , “Yetkililerimiz ilk günden itibaren dürüstlük ve içtenlikle kamuyu bilgilendirmiştir; ancak hastalığın daha şiddetli ve yaygın olduğu bazı ülkelerde bilgiler gizleniyor” diye konuştu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19), ilk olarak Çin’in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde 12 Aralık 2019’da tespit edilmişti.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (28) içerik yüklenmiştir.