General Kaani Suikastı Söylentileri Yalanlandı

Siyonist rejime bağlı bazı sosyal medya hesaplarında dolaşan, İslam Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani’nin öldürüldüğüne dair haberler kesin bir dille yalanlandı.
Bilgili kaynaklara göre, bu asılsız iddialar, İsrail bağlantılı ağların dezenformasyon yaymayı ve psikolojik operasyonlar düzenlemeyi amaçlayan tekrarlayan bir örüntünün parçasıdır. El-Aksa Fırtınası Harekâtı’nın başlangıcından bu yana, Siyonist rejim, General Kaani’ye yönelik suikast girişimleri hakkında defalarca asılsız söylentiler yaymıştır.
Mossad ile bağlantılı olduğu iddia edilen ve “Terör Alarmı” olarak bilinen bu hesaplardan biri, internette düzenli olarak yanlış ve doğru bilgiler paylaşıyor. Faaliyetleri, gerçek habercilikten ziyade, Mossad’ın psikolojik savaş çabalarının bir parçası olarak görülüyor.
Hesapta şu ana kadar çok sayıda asılsız suikast haberi yayımlandı.
General Qaani, yakın zamanda verdiği bir röportajda bu tür söylentileri yalanlayarak, “Siyonist rejim, arkadaşlarımın endişelenmesi ve benimle temasa geçmeye çalışması için suikasta uğradığıma dair haberler yayıyor. Bu da onların (Siyonistlerin) tam olarak nerede olduğumu tespit etmelerine olanak sağlıyor.” dedi.
