Suriye

Haseke eyaletine bağlı Rasulayn kasabasının merkezinde bomba yerleştirilmiş bir araçta patlama meydana geldi

Suriye kaynakları dün gece Haseke eyaletine bağlı Rasulayn kasabasının merkezinde bomba yerleştirilmiş bir araçta patlama meydana geldiğini bildirdi.

Suriye kaynakları, görgü şahitlerine dayanarak verdiği haberde, bu patlamada bir kaç kişinin yaralandığını bildirdiler.

Bazı kaynaklar ise  bir ABD askerinin ölmüş olabileceğini ileri sürerlerken, Amerikan terör güçleri patlamayla ilgili bir açıklama yapmadılar.

Türkiye’nin Suriye’nin bazı bölgelerini sultasına geçirmesinin ardından  zaman zaman bomba yüklü araç ve motosikletlerle saldırılar düzenlenmektedir.

Suriye devleti, Türkiye’nin Suriye topraklarındaki askeri varlığını kınarken derhal Suriye topraklarından çekilmesini istiyor.

Başa dön tuşu
Bugün 16 Ekim 2026 (10) içerik yüklenmiştir.