Aksa Tufanı

Hizbullah’tan açıklama: Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah şehitler kervanına katıldı

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla
“O halde, Allah yolunda savaşıp, dünya hayatını ahirete tercih edenler ve kim Allah yolunda savaşıp öldürülür veya galip gelirse, biz ona büyük bir mükâfat vereceğiz.”
Yüce Allah doğruyu söylemiş

Direnişin Efendisi, salih kulu Sayın Üstad, büyük bir şehit, cesur bir lider, yiğit, bilge bir mümin, ileri görüşlü ve bir mümin olarak, Allah’ın ve O’nun rızasının yanında hareket etmiş ve ebedi şehitler kervanına katılmıştır. Şehit peygamberlerin ve imamların izinde, ilahi iman yolculuğunda nurlu bir Kerbela.

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Sayın Seyyed Hasan Nasrallah, yaklaşık otuz yıldır yollarında olan büyük ve ebedi şehitlerine katılarak onları zaferden zafere taşımış ve Sarwar’ın halefi ve İslam dünyasının lideri olmuştur. 1371’de İslami direniş şehitleri. 2000 yılında Lübnan’ın özgürlüğüne ve 2006 yılındaki ilahi ve kalıcı zafere kadar ve Filistin’e, Gazze’ye ve Filistin’in mazlum halkına destek ve kahramanlık mücadelesine kadar diğer şeref ve kurtuluş savaşlarına kadar.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (28) içerik yüklenmiştir.