İran

Hz.İmam Seyyid Ali Hamaney, Hükümet ve parlamento, yolsuzluğun yedi başlı ejderhasıyla mücadele etmelidir

İslam İnkılabı Lideri Hz.İmam Seyyid Ali Hamaney, bir grup işçiyi kabul ettiği görüşmede, hükümet ve parlamentonun yedi başlı yolsuzluk ejderhasıyla mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

“Enflasyon kontrolü, üretim artışı” olarak adlandırılan yeni yılın ikinci ayında ve İşçi Haftası münasebetiyle bir grup işçi bugün (Cumartesi) İslam İnkılabı Lideri Hz.İmam Seyyid Ali Hamaney tarafından kabul edildi.

Hz.İmam Seyyid Ali Hamaney bu toplantıda yaptığı konuşmada, “Ülkedeki beklenmedik kazanç kültürü durdurulmalı ve gelir doğrudan işle ilgili olmalıdır.” diye kaydetti.

İslam İnkılabı Lideri konuşmasının devamında şöyle dedi: Bir yetkilinin içteki yolsuzla yüzleşme cesareti yoksa, yabancı zalimle savaşma cesareti de olmayacaktır.

İslam İnkılabı Lideri konuşmasını şöyle sürdürdü: Çalışma toplumun hayatıdır, çalışma insan hayatının bel kemiğidir, çalışma olmadan hiçbir şey yoktur. Bir işçinin değeri, toplum hayatının değeridir, insan hayatının değeridir.

Başa dön tuşu
Bugün 24 Temmuz 2026 (10) içerik yüklenmiştir.