Haberler

İran Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı: Bu durumun devamı kabul edilemez ve son terör olaylarında hayatını kaybedenlerin kanı, bu olayların tasarımcılarının üzerindedir

Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı duyurusu:

🔹Uyarıyoruz, bu durumun devamı kabul edilemez ve son terör olaylarında hayatını kaybedenlerin kanı, bu olayların tasarımcılarının üzerindedir ve İran halkı, kendileri için güvensizliğin telafisini ve yayılmasını meşru görmektedir.

🔹Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı, yetkililerle iş birliği içinde, halkın geçim ve mesleki sorunlarını takip etmek ve olası ihmallerle mücadele etmekle birlikte, İslam Devrimi’nin kazanımlarını korumayı ve toplum güvenliğini sağlamayı kırmızı çizgisi olarak görmekte ve düşmanın planı tamamen bozulana, vatandaşların güvenliği sağlanana kadar sevgili İran milletiyle birlikte durmaktadır.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (10) içerik yüklenmiştir.