İranFilistinİşgalci İsrail Rejimi
İran İslam Cumhuriyetinin, Başta Filistin Halkı Olmak Üzere Tüm Dünya Mazlum Milletlerini Bilinçlendirip Askeri Alanda da Güçlendirmenin Meyveleri Bu Olsa Gerek…..Siyonistlerin %59’u İsrail’den Göç Etmek İstiyor

İsrail’de yapılan bir araştırmanın sonuçları işgal altındaki Filistin’e gelen siyonistlerin yüzde 59’u geldikleri yerlere geri dönmek istediklerini ortaya koydu.
İsrail’de yapılan bir araştırmanın sonuçları işgal altındaki Filistin’e gelen siyonistlerin yüzde 59’u Filistinlilerle münakaşalarının çözümünden umudunu kestiğini ve bu yüzden geldikleri yerlere geri dönmek istediklerini ortaya koydu.
Begen araştırma merkezinin yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, siyonistlerin yüzde 59’u çeşitli ülkelerin büyükelçiliklerine göç etmek üzere başvurduğu veya başvurmak istediği ortaya çıktı.
Yine siyonistlerin yüzde 78 kadarı da çocuklarının İsrail dışında eğitimine devam etmesini desteklediği araştırmanın bir başka sonucu olarak açıklandı.
