İşgal Güçleri El-Halil’de Filistinli Bir Genç Kızı Ağır Yaraladı

İşgal güçleri dün (30 Ekim Çarşamba) El-Halil kentindeki Hz. İbrahim Camii yakınlarında Filistinli bir genç kızı ateş açarak yaraladı. Genç kızın yarasının ağır olduğu ifade edildi.
Görgü tanıkları, Hz. İbrahim Camii yakınlarındaki askeri kontrol noktasında görevli işgal askerlerinin yanında bıçak bulunduğu iddiasıyla Filistinli genç kıza oldukça yakın mesafeden ateş açtığını bildirdi.
İşgal rejimi resmi radyosu, Filistinli bir genç kızın El-Halil kentindeki Hz. İbrahim Camii yakınlarında bir grup işgal askerine saldırdığını iddia etti.
Filistinli genç kızın elinde bıçak olduğunu ve askerlerden birini bıçaklamaya çalıştığını öne süren işgal rejimi radyosu, işgal askerlerinin Filistinli genç kıza ateş açtığını ve genç kızın yaralandığını, askerlerden ise yaralanan olmadığını söyledi.
Eylem girişiminde bulunduğu iddiasıyla ağır yaralanan genç kızın kimliği hakkında henüz bilgi edinilemezken, işgal güçlerinin kontrol noktalarında bugüne kadar aynı iddia ile Filistinli onlarca genci şehit ettiği veya yaraladığı bildirildi.
