İslami Şura Meclisi başkan Yardımcısı: Batı Direniş Eksenine yaptırım uygulamak istiyor

İslam Şura Meclisi Başkan Yardımcısı, Batı’daki eğilimin direniş eksenine yaptırım uygulamak yönünde olduğuna ve bunu gerçekleştirmeye çalıştığını belirterek, “Düşmanlar, direniş şehitlerinin isimlerinden bile korkuyor.” dedi.
Ali Nikzad Salı gecesi direniş medyasının şehitlerinin kalıcı hamasetlerini anma töreninde yaptığı konuşmada, “ Batı medyası, Filistin ülkülerini yok etmeye çalıştı, ancak bu komplo, İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamenei’nin liderliği sayesinde bozguna uğratıldı.” İfadelerini kullandı.
Nikzad, Kudüs’ün çok yönlü savunmasının dini bir yükümlülük olduğunu ve İran’ın Filistin davasını desteklediğini ve desteklemeye devam edeceğini vurguladı.
Nikzad sözlerinin devamında “Batılılar demokrasi sloganlarına sadıklarsa Filistin’de seçim yapsınlar ki Filistinliler kendi kaderlerini seçebilsinler.”diye ekledi.
Nikzad Batı dünyasına hitaben, “Batı ifade özgürlüğü ve medya özgürlüğü iddiasında bulunuyorsa, İslam İnkılabı Rehberinin konuşmalarını kendi medyalarında yayınlanmasına neden izin vermiyorlar?” şeklinde bir soru da sordu.