İran

Laricani: Amerika bölgenin petrolleri peşinde

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, İran milleti yıllardır Amerikalıların şarlatanlıkları ile uğraştığını, yoksa İran’ın nükleer silahı olmadığını çok iyi bildiklerini belirtti.

Bir oturumda bu konuya temas eden İslami Şura Meclisi Başkanı Laricani, Batılı dünüşünlerin Amerika’nın İran’ın nükleer silah yapımı ile ilgili iddiası anlamsız olduğunu itiraf ettiklerini, bölgede bir tek korsan İsrail’in elinde nükleer silah bulunduğunu da bildiklerini belirtti.

Laricani, İran milleti yıllardır Amerikalıların şarlatanlıkları ile uğraştığını, yoksa İran’ın nükleer silahı olmadığını çok iyi bildiklerini ve tek amaçları İran milletini taciz etmek olduğunu vurguladı.

Laricani ayrıca Amerika bölgenin petrolleri peşinde olduğunu ve bu yüzden bölge ülkelerinde savaş çıkararak hedeflerine ulaşmak istediğini ifade etti.

Başa dön tuşu
Bugün 05 Haziran 2026 (8) içerik yüklenmiştir.