
Lübnanlı Hristiyan Kadın: Kasım Süleymani,adam gibi adamdı! Çünkü O, Amerikan Projesine Karşı Tüm Dinleri Birleştirdi.
FHA- Kerem, kişisel Twitter hesabından yayınladığı videosunda, Özgür Yurtsever Hareketi aktivisti Hristiyan bir kadın olduğunu vurgulayarak, şehid Süleymani’nin öldürüldüğü günün hayatının en kötü gecesi olduğunu ve onun için her gün mum yakarak dua ettiğini ifade etti.
İnteraz’da yer alan habere göre; “O, adam gibi adamdı!” diyen Hristiyan kadın, ABD ile İsrail’in projeleri karşısında direniş eksenine olan bağlılığını ve tam inancını dile getirdiği konuşmasında şu sözleri kullandı:
“Kasım Süleymani, tıpkı Müslümanlar için olduğu gibi direniş eksenine bağlı Hristiyanlar için de direniş şehitlerinin efendisidir. Çünkü bu eksen, Amerika’nın küstahlığı ve Siyonist projeye karşı tüm dinler ve mezhepleri direniş ilkesi ile bir araya getiriyor.”
Şehid Süleymani’nin özellikle Irak’ta IŞİD’e ve Nusra Cephesi’ne karşı savaşta üstlendiği kilit role vurgu yapan Kerem, Amerika’nın Ortadoğu’daki Hristiyanları, din adamlarını ve kutsallarını hedef alması için teröristleri bölgeye gönderdiği ancak Süleymani’nin bu tehlikeyi bertaraf ettiğini söyledi.
Kasım Süleymani’yi “Saygı duyduğumuz tüm liderler ve şehitlerle birlikte, eşi olmayan bir insan” olarak niteleyen Kerem, bilgeliği ve geniş vizyonu ile sıra dışı özelliklere sahip olan Süleymani’nin aynı zamanda çocuklar ve halkla olan iletişimi sayesinde insani özelliklerinin de baskın olduğuna dikkat çekti.