
İslam Devrimi Lideri Ayetullah Seyyid İmam Ali Hamaney, düşmanların İran’a karşı herhangi bir kötü eylemde bulunmaları halinde mutlaka güçlü ve karşılıklı bir darbe alacaklarını vurguladı.
İslam Devrimi Lideri Seyyid İmam Ali Hamaney, bu yılki Ramazan Bayramı namazını kıldırdığı Tahran’daki Büyük Musalla Camii’nde bir konuşma yaptı.
İslam İnkılabı Lideri, konuşmasının başında Nevruz, Farsça yeni yıl ve Ramazan Bayramı münasebetiyle tebriklerde bulundu.
Ayrıca İran halkının bu yıl ülke genelinde düzenlenen Uluslararası Kudüs Günü mitinglerine katılımından da memnuniyet duyduğunu belirtti.
Lider, konuşmasının bir diğer bölümünde, İsrail rejiminin bölge genelinde devam eden barbarca eylemlerine değinerek, İsrail’in masum insanlara yönelik kan dökmesinin Müslümanlar için acı bir olay olduğunu kaydetti.
“Siyonist rejim, bu suç örgütü Filistin’den mutlaka temizlenmelidir; Allah’ın izni ve kudretiyle temizlenecektir.”
“Bu bölgede tek bir vekil güç var ve o da yozlaşmış gaspçı Siyonist rejim. Siyonist rejim sömürgeciler adına ülkeleri işgal ediyor,” diye vurguladı.
Düşmanlar İran’a karşı kötülük yaparsa, kesinlikle güçlü ve karşılıklı bir darbe alacaklarını vurguladı. “Ve eğer ülke içinde fitne çıkarmaya çalışırlarsa, (İran) milleti onlara (uygun bir) cevap verecektir.”
