Tuğamiral Seyyari: Ordu düşmanla yüzleşmeye hazırlıklıdır

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Koordinatör Yardımcısı, ordunun düşmanla yüzleşmeye hazır olduğunu söyledi.
Tuğamiral Habibullah Seyyari, bugün IRNA ajansına verdiği demeçte, “Ordu bu yıllarda görevlerini iyi yerine getirmiş ve hazırlığını artırmıştır ve her türlü düşmanla yüzleşmeye hazırdır ve günün tehditlerine göre hareket edecektir.” dedi.
Habibullah Seyyari, İran İslam Cumhuriyeti ordusunun performansını çok değerli olarak nitelendirerek, “Ordu gerekli tahmini, öngörüyü ve araştırmayı yaptı” dedi.
Seyyari’ye göre, ”Elbette İran İslam Cumhuriyeti ordusu, bugün hizmetteki gençleri ve sahip olduğu bilgi birikimiyle, İslam devrimine ve toprak bütünlüğüne yönelik her türlü tehdide her an cevap verecek güçlü bir konumdadır”.
Tuğamiral Seyyari, tatbikatlara da değinerek, “Bu tatbikatlar, ordumuzun devrimi, sistemi ve toprak bütünlüğünü savunmada çok önemli bir kabiliyete sahiptir ve birisi saldırmak isterse, sonuç saldırgan için pişmanlık olacaktır.” dedi.
