İran

Tuğgeneral Nakdi: Hizbullah’ın kara güçleri siyonist rejim ordusunu yok etme gücünde

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Koordinatör Yardımcısı Tuğgeneral Muhammedrıza Nakdi, Lübnan el-Ahd sitesine verdiği demeçte Lübnan İslami Direniş Hareketinin 40. kuruluş yıldönümünü kutladı.

El-Ahd’ın bildirdiğine göre Tuğgeneral Nakdi Lübnan, bu ülkenin direnişi ve özellikle Hizbullah genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ı kutlayarak, direnişin her zaman düşman ve destekçilerini hezimete uğrattığını söyledi.

Tuğgeneral Nakdi günümüzde Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı işgalden kurtarmak ve Filistin’den işgalci Siyonistleri ihraç etmek için yüce Allah’ın yardımı ve direnişçilerin birlikteliği ile Kudüs şerife harekete hazırlıklı olmak gerektiğini belirtti.

Hizbllah ve İslami direnişin günümüzde gücün zirvesinde olduğuna değinen Tuğgeneral Nadki ayrıca direnişin bugünkü gücünün geçen yıllarla kıyaslanamayacağını belirterek, Hizbullah’ın bölgede en güçlü kara kuvvetlerine sahip olduğunu ve Siyonist orduyu yok edebildiğini sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu
Bugün 16 Haziran 2025 (33) içerik yüklenmiştir.