
Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü “Tuğgeneral Yahya Saree” yaptığı açıklamada, BAE’e “üçüncü Yemen kasırgası” operasyonunun uygulanacağını duyurdu.
Tuğgeneral Yahya Sare’e bugün Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Yemen kasırgasının üçüncü operasyonunun Abu Dabi Emirliği’ndeki nitel ve önemli hedefleri bir dizi Zülfikar balistik füzesi ve bir dizi Samad 3 uçağı ile vurduğunu açıkladı .
Abu Dabi ve Dubai’deki İsrail düşmanının araçları halkımıza ve ülkemize karşı saldırganlık başlatmaya devam ettiği sürece BAE’nin güvensiz kalacağına dikkat çekti.
Silahlı Kuvvetler açıklaması, BAE’deki vatandaşları, sakinleri ve şirketleri, önümüzdeki dönemde hedeflemeye karşı savunmasız oldukları için hayati karargah ve tesislerden uzak durmaları konusunda bir kez daha uyardı.
Açıklamada, Yemen halkının boğucu kuşatmanın belasını çektiğini ve kendilerine karşı daha fazla suç işlediğini gördüklerinde silahlı kuvvetlerin boş durmayacağı vurgulandı..
