HaberlerİranOrtadoğu

Velayeti: Rehber’imizin tutumu çok önemli

İslami Uyanışı Dünya Kurulu Genel Sekreteri, Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney’in İsrail hakkında dile getirdiği son beyanatlarına işaret ederek, İmam Ali Hamaney’in tutumunun çok önemli olduğunu söyledi.

İsfahan’da düzenlenen törenle “Velayet Evi ve İnkılap”ın açılışında konuşan Ali Ekber Velayeti, rahmetli İmam Humeyni’nin İslam İnkılabı’nın gerçekleşmesindeki etkisine işaret ederek, “teşeyyü camiası için değerli olan İmam Humeyni (r.a) dünyaya geniş bakışı dolaysıyla ön gördüğü Soviyetler Birliği’nin durumunu açıklarken Batı’nın durumu da Soviyetler birliği gibi olacağını söylemişti”diye hatırlattı.

Velayeti, “Her zaman Amerika’nın karşısında dik durmayı ve İsrail’in tehlikesini bize ikaz eden İmam Humeyni(r.a)’in bu tutumunu Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney de vurgu yapmaktadır”diye konuştu.

Siyonist rejimi ile mücadeleye hazır olan kimseye İran’ın destek vermeye hazır olduğuna dair Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney’in beyanatlarını hatırlatan Velayeti, inkılabın hala eskilemediğinin göstergesi olan Rehber’imizin bu tutumu çok önemli olduğunu kaydetti.

Ali Ekber Velayeti, direniş olmaksızın elde edilen getirilerin yok olacağını, ilerledikçe İslam İnkılabı getirilerinden dolayı tehlike duyaların sorunları gittikçe artacaığını dile getirerek, bu yolu kuvvetli bir şekilde devem etmek gerektiğini belirtti.

Başa dön tuşu
Bugün 07 Haziran 2026 (30) içerik yüklenmiştir.