FilistinHaberlerOrtadoğu

Gazze’de dünkü saldırılarda yaralananlardan bir kişi daha hayatını kaybetti

Siyonist işgalcilerin dün (24 Ekim Çarşamba) Gazze’ye yönelik olarak gerçekleştirdikleri saldırıda yaralananlardan bir kişi daha hayatını kaybetti. Böylece işgalci siyonistlerin bu haftanın başından beri Gazze’yi hedef alan yoğun saldırılarında şehit edilenlerin sayısı 8 olurken yaralananların sayısının da 13 olduğu ifade edildi.

Gazze’deki Filistin hükûmetinin Sağlık Bakanlığı resmî sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra’nın verdiği bilgiye göre işgalcilerin dünkü saldırılarında yaralananlardan Ahmed Harzullah isimli bir vatandaş da kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Böylece işgalci siyonistlerin haftanın başından itibaren gerçekleştirdikleri saldırılarda şehit olanların sayısı 8’i bulmuş oldu. Yaralananların sayısının ise 13 olduğu ifade edildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından verilen bilgilere göre işgalci siyonistler tarafından bu ayın başından beri gerçekleştirilen saldırılarda şehit edilenlerin sayısı ise 14’e ulaşmış oldu.

Sabah yapılan açıklamada Ekim’in başından beri şehit edilenlerin sayısının 13, yaralananların sayısının ise 33 olduğu bildirilmişti.

Başa dön tuşu
Bugün 06 Haziran 2026 (9) içerik yüklenmiştir.