HaberlerOrtadoğuSuriye

Suriye’de yakalanan terörist hastaneyi nasıl havaya uçurduklarını anlattı

Eli kanlı hain terörist Abdülhadi Muhammed el-Hleyyif; katıldığı terör gruplarıyla birlikte Suriye halkına, özel ve kamu mülklerine yönelik bulundukları vahşetlerin bir kısmını ortaya çıkardı.

Terörist Hleyyif Suriye televizyonunda yayınlanan itiraflarında; Homs ve kırsalında birlikte olduğu teröristlerle bir çok hizmet kurumunun yanında vatandaşların mülklerine saldırdıklarını, öldürme, yağmalama, gasp, sabotaj ve dehşet verici eylemler yaptıklarını söyledi.

İşledikleri terör eylemlerinde birinin Homs iline tabi Ksayr Kentindeki Devlet Hastanesinin altına tünel açarak hastaneyi havaya uçurduklarını söyleyen Hleyyif; bunun sonucunda hastanede insani bir görevle çalışan bir çok hemşire ve sağlık görevlisinin yaşamlarını yitirdiklerine işaret etti.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2026 (50) içerik yüklenmiştir.