Haberlerİmam Ali HamaneyİranOrtadoğu

İran milletinin seçimlere güçlü katılımı düşmanları hüsrana uğratacaktır

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, İran milleti geçen seçimlerde bazılarının yasaları ayaklar altına almasından zarar gördüğünü vurguladı.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney bazı halk kesimlerini kabul etti.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, halkın seçimlere azami düzeyde katılmaları üzerinde ısrar ettiğini, çünkü milletin güçlü katılımı, düşmanları hüsrana uğratacağına inandığını kaydetti.

10. dönem cumhurbaşkanlığı seçimlerine temas eden Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, o sıralarda bazılarının yasaları ayaklar altına almasından en çok İran milleti zarar gördüğünü ifade etti.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, devlet radyo televizyon kurumu, ifade özgürlüğü yokluğu suçlamasında bulunanları utandırdığını, gerçi bazı adayların sözleri ile ilgili söyleyecek şeyleri olduğunu, ancak bunu daha sonra uygun bir zamana bıraktığını vurguladı.

Başa dön tuşu
Bugün 06 Ekim 2026 (63) içerik yüklenmiştir.