FilistinHaberlerOrtadoğu

Kudüs’te bir siyonistin kasten çarparak katlettiği kişinin 14 yaşındaki Emin el-Fakir olduğu açıklandı

Kudüs’te (21 Aralık Cumartesi) bir yahudi göçmenin arabasıyla kasıtlı olarak çarptığı bir Filistinli çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayın dün Kudüs’ün kuzey bölgesinde İseviyye köyü yakınlarında meydana geldiği ve 14 yaşındaki Emin el-Fakir adlı bir çocuğa siyonist işgal göçmenlerinden bir yahudinin arabasıyla kasten çarpması üzerine çocuğun ağır yaralandığı ve Hedasa Hastanesi’ne götürülerek acilen yoğun bakım bölümünde ameliyata alındığı ancak kurtarılamadığı, hastaneye ulaştırılmasından kısa bir süre sonra hayatını kaybettiği haber verildi.

Görgü şahitleri çocuğun Anata arazisi üzerinde yavaşça yürüyerek evine doğru ilerlediği sırada böyle bir çarpmaya maruz kaldığını dile getirdiler.

Siyonist işgalciler Filistinlileri imha etmede arabayla kasıtlı olarak çarpmayı da bir yöntem olarak kullanıyorlar. Özellikle Kudüs’te bu yönteme sıkça başvurdukları görülüyor.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (13) içerik yüklenmiştir.