
İran İslami Şura Meclisi Başkanı Uluslar arası İşler Danışmanı, Suriye dostlarının Tahran oturumunun, Suriye krizinin çözümlenmesi doğrultusunda atılan önemli bir adım olacağını bildirdi.
İran İslami Şura Meclisi Başkanı Uluslar arası İşler Danışmanı “Hüseyin Şeyh’ul İslam”, İslami Şura meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset komisyonu başkanı Alaeddin Brucerdi başkanlığında yapılacak olan bu toplantıda Cezayir, Irak, Suriye, Lübnan parlamentoları dış siyaset komisyonları başkanlarının katılacağını söyledi.
Şeyh’ul İslam, bugün Tahran’da yapılacak olan bu oturumun, Suriye krizinin diplomatik yollarla çözümlenmesine destek ve terör saldırıları ve katliamlara karşı muhalefet doğrultusunda atılmış bir adım olduğunu bildirdi.
