FilistinHaberlerOrtadoğu

İşgalcinin tehditleri ondan intikam alma anının yaklaştığını gösteriyor

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı olan İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Siyonist işgal rejimi komutan ve liderlerinin kendi arzularını göre savaş planlayıp başlatma ve bitirme döneminin artık bittiğini ve dengelerin artık değiştiğini belirterek, düşmanın savaşı başlatabileceğini ancak kendi arzusuna göre idare etme veya bitirme gibi bir gücünün olmadığını söyledi.

Son gelişmelerle ilgili olarak dün (3 Temmuz Perşembe) bir basın açıklaması yapan Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, başta Kassam Tugayları olmak üzere Gazze’deki direniş gruplarının düşmanın arzulamadığı ve hoşnut olmayacağı tarzda savaşı sevk ve idare etme plan ve kabiliyetinin olduğuna dikkat çekerek, “Elimizdeki imkânları ortaya çıkarma fırsatı olursa bu hem dostlar hem de düşmanlar için sürpriz olacak” dedi.

Batı Yaka ve Kudüs’te olup bitenlere karşı Kassam’ın susmasının mümkün olmadığını belirten Ebu Ubeyde “Düşmanın Batı Yaka ve Kudüs’te halkımıza karşı bu şekilde davranmasına asla seyirci kalamayız. Filistin halkı birdir, toprağı birdir ve direnişi de birdir” dedi.

Filistin halkından ve direnişinden uyanık olmasını ve dikkatli davranmasını isteyen Ebu Ubeyde, Kassam Tugayları’nın her türlü seçeneğe hazır olduğunu belirterek, düşmandan ihanet kokusu aldıklarını kaydetti.

Başa dön tuşu
Bugün 20 Ekim 2026 (32) içerik yüklenmiştir.