HaberlerIrakOrtadoğu

Bakuba’nın doğusunda IŞİD üyesi 60 terörist öldürüldü

Irak Ordusunun dün, IŞİD terör örgütünün Bakuba’nın doğusundaki mevzilerine karşı düzenlediği hava saldırısında IŞİD üyesi 60 terörist öldü.

Irak Ordusu dün Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) Tekfiri örgütünün Bakuba kentinin doğusundaki Es Sadiye bölgesinde yer alan ve “Şeriat Mahkemesi” dediği noktaya hava saldırısı düzenledi.

“El Meyadin” kanalının haberine göre, bu hava saldırısı sonucu IŞİD üyesi terör unsurlarından 60 kişi öldürüldü.

Irak Askeri İstihbarat Merkezi de önceki gün yayınladığı bir bildiriyle, bu ülke Ordusunun Selahaddin, Neynava ve El Anbar eyaletlerinde IŞİD terör örgütünün mevzilerine karşı düzenlediği hava saldırılarında Tekfiri 127 teröristin öldürüldüğünü, ayrıca teröristlere ait 30 aracın da imha edildiğini belirtti.

Başa dön tuşu
Bugün 20 Haziran 2026 (29) içerik yüklenmiştir.