FilistinHaberlerOrtadoğu

Korsan İsrail polisinin gözaltına aldığı Filistinli genç ölü bulundu

İşgal rejimi medya kaynakları, 1948’de işgal edilen Filistin topraklarının güneyindeki En-Nakab’ta polis karakolunda gözaltında tutulan bir Filistinlinin ölü olarak bulunduğunu açıkladı.

İşgal polisi, bugün (20 Eylül Pazar) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, En-Nakab’taki polis karakolunda bir hücrede gözaltında tutulan 32 yaşındaki Filistinlinin ölü bulunduğunu, cesedi bulunan gencin El-Halil’e bağlı Ez-Zahiriyye beldesi sakinlerinden olduğunu ifade etti.

İşgal polisi bildirisinde Filistinli gencin kimliğini ve ölüm nedenini açıklamaktan kaçınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söylemekle yetindi.

İşgal rejimi cezaevlerinde ve güvenlik merkezlerinde tutulan Filistinli esirler sorguları sırasında çeşitli işkencelere maruz kalıyorlar. İşgal güçleri esirlerden itiraf ve bilgi koparabilmek için onlara en ağır işkenceleri yapmaktan geri durmuyor.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (13) içerik yüklenmiştir.