İran sanayi ve maden bakanı Bolivya’yı ziyaret ediyor

İran sanayi ve maden bakanı Ali Ekber Mehrabiyan, Venezüella’daki temaslarını tamamlayarak, Bolivya’nın başkenti Lapaz’a geçti.
İran sanayi ve maden bakanı Ali Ekber Mehrabiyan’ın üç gün sürecek Bolivya temasları kapsamında Bolivya devlet başkanı Eva Morales tarafından kabul edilecek ve Bolivya yetkililerle ikili görüşmeler yapacak. Özellikle iki ülke arasında sanayi ve ticaret sahalarında işbirliğinin geliştirilmesi konularında fikir alış verişinde bulunacak.
İran sanayi ve maden bakanı Ali Ekber Mehrabiyan, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak ve İran sanayi ve ihraç ürünleri sergisinin açılışını yapmak amacıyla Venezüella’ya gitmiş ve burada bir dizi görüşmelerde bulunmuştu.
Bu görüşmelerin memnuniyet verici olduğunu belirten İran sanayi ve maden bakanı Ali Ekber Mehrabiyan, iki ülke arasında, sanayi ve ticaret sahalarında işbirliği düzeyinin yükseltilmesi amacıyla ortak projelerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
