HaberlerİranOrtadoğu

General Selami: İran’ın füze gücü asla pazarlık konusu olamaz

İran Sipahiler Ordusu İkinci Komutanı General Hüseyin Selami, İran’ın füze gücü asla pazarlık konusu olamayacağını vurguladı.

Bir törenin kulisinde ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin İran ile füze gücü üzerinde müzakere etmeye hazır olduklarıyla ilgili sözlerine tepki gösteren General Selami, İran’ın savunma elzemleri hakkında konuşmak, Amerikalı yetkililerin haddini aşacağını belirtti.

General Selami, İran’ın füze gücü şanı, izzeti, bekası ve onurunun güvencesi olduğunu ve asla pazarlık konusu olamayacağını vurguladı.

İran’ın füze sanayii gelişmeye devam edeceğini belirten General Selami, bu konu tamamen nizamın kararlarına tabi olduğunu ve Rehber Hamanei’nin komutası altında zirveye ulaşacağını kaydetti.

Başa dön tuşu
Bugün 05 Temmuz 2026 (9) içerik yüklenmiştir.