
Suriye Savunma Bakanı Korgeneral Fahd Casim el Freyc Hama kırsalının kuzeyinde çokuluslu terör ve hain teröristlere karşı vatan ve vatandaşları savunan ordu birliklerine saha gezisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad’ın yönlendirmeleri doğrultusunda gerçekleştirdiği saha gezisinde Savunma Bakanı Freyc Hama İlinin kuzey kırsalında sivil vatandaşlara saldıran ve evlerinden mülklerinden tehcir eden eli kanlı teröristlere yönelik operasyonların seyrini inceledi.
Dış güçlere tabi olarak terör estiren eli kanlı çetelerin ne kendileri ne de işverenlerinin amacına ulaşamayacaklarını belirten Freyc; kahraman ordu birliklerinin yiğitliği ve halkımızın orduyla dayanışmaları sayesinde tüm bu düşmanca planların çökertileceğini ifade etti. Korgeneral Freyc Suriye halkının hak ve adaleti savunan yiğitlerimizin hegemonya, sömürü ve despot rejimlerin planlarına karşı mücadele ettiklerine vurgu yaptı.
