
Filistin Özerk Teşkilatı BM temsilcisi işgal rejimi İsrail’i şikayet etti.
PRESS TV’nin bildirdiğine göre Filistin Özerk teşkilatının BM’deki temsilcisi Riyad Mansur’un bir şikayet dilekçesi hazırlayarak BM’den siyonist İsrail rejiminin Filistinlilere yönelik yeni şiddet uygulamasına tepki göstermesini istedi.
BM Güvenlik konseyinin, siyonist rejimin Filistin halkı aleyhindeki cinayetlerine karşı daha duyarlı olması gerektiğini hatırlatan Riyad Mansur, Perşembe ve Cuma günü iki Filistinli gencin daha işgalciler tarafından hedef alınarak şehid edildiklerini, siyonist rejimin bu süre içinde yeni yerleşim bölgelerinin inşa çalışmaları, Filistinlileri katliamı daha da yoğunlaştırdığını söyledi.
Filistin Özerk Teşkilatı temsilcisi bu mektupla birlikte, siyonuist rejim tarafından Filistinlilerin haklarının ihlal edilmesiyle ilgili 383 belge sunmuştur.
