
Sana Ajansına açıklama yapan Askeri kaynak, Suriye ordu birliklerinin destekçi güçlerle işbirliği içinde Halep Kentinin güneybatısında askeri akademilerin güneyine düşen hava savunma taburunu Emperyalist işgalci rejimlere hizmet eden teröristlerden temizlemesinin ardından bölgeyi tamamen kontrollerine aldıklarını belirtti.
Kaynak; bomba imha ekiplerinin arama tarama operasyonlarında teröristler tarafından tabura yerleştirilen mayın ve bubi tuzaklarını etkisizleştirdiklerini sözlerine ekledi.
Halep’in Marata, Halidiye, İyes ve Raşidin 5 bölgelerinde ise ordu birliklerinin tekfircilerin komuta karargahları ve eğitim kamplarını yoğun ateşe tutuklarını belirten kaynak; aralarında tehlikeli isimlerin bulunduğu birçok teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini açıkladı.
