
Tunus eski Cumhurbaşkanı Merzuki, “Devrimimiz başarısız oldu, Mısır devrimi de darbe ve uluslararası operasyonlar odasının devrimi saf dışı bırakmak için bütün güçlerini kullandığı dış faktörlerle başarısız kılındı.” dedi.
Eski Cumhurbaşkanı Merzuki, Sudan’ın başkenti Hartum’da düzenlenen “Arap Baharı” konulu sempozyumda yaptığı konuşmada, “Devrimimiz başarısız oldu, Mısır devrimi de darbe ve uluslararası operasyonlar odasının devrimi saf dışı bırakmak için bütün güçlerini kullandığı dış faktörlerle başarısız kılındı.” dedi.
Mısır’da karşı devrimin de başarısızlıkla sonuçlandığını dile getiren Merzuki, “Mısır’da karşı devrim de başarısız oldu. Despot rejim “daha güçsüz” olarak tekrar yönetimi eline aldı.” görüşünü dile getirdi.
