
İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi Husam Bedran’ın annesi El-Hacce Ummu Fevzi Bedran dün akşam Hakka yürüdü.
Filistin tv muhabiri verdiği bilgide, hasta olan Ummu Fevzi’nin doğum yeri olan Nablus’ta 95 yaşında vefat ettiğini belirtti. El-Hacce Bedran’ın ciddi hastalıklarla boğuştuğu ifade edildi.
Hamas Siyasi Birimi üyesi ve Ulusal İlişkiler Komisyonu sorumlusu Husam Bedran sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı açıklamada “hayatımdaki bereket sırrım olan değerli annem vefat etti” dedi.
Bedran kısa notunun altına, Özgürlerin Vefası esir takas anlaşmasıyla serbest kaldığında annesiyle görüşürken çekilmiş bir videoyu paylaştı.
Yüzlerce, hatta binlerce Filistinli gibi Husam Bedran da işgal rejiminin insanlık dışı uygulamaları nedeniyle annesinin son anında yanında olamadı
