FilistinHaberlerOrtadoğu

Kassam: “Liderlerimizden Hiçbiri İşgalcinin Kaçırma Operasyonuna Maruz Kalmadı”

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları, komutanlarından veya mensuplarından hiçbirinin Siyonist işgal ordusuna bağlı özel birliklerin herhangi bir kaçırma operasyonuna maruz kalmadığını belirtti.

Arap gazetelerinden biri Siyonist işgal ordusuna bağlı özel birliğin Gazze’de Kassam Tugayları komutanlarından birini kaçırma operasyonunun Kassam Tugayları tarafından başarısız kılındığını yazmıştı.

Haberle ilgili ayrıntılı bilgi veren gazete söz konusu birliğin Gazze’de kiraladığı evde uzun süre kaçırılması planlanan komutanın hareketlerini takip ettikten sonra başlattığı kaçırma operasyonunun Kassam Tugayları tarafından başarısızlığa uğratıldığını yazdı.

Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kassam Tugayları olarak lider veya mensuplarımızdan birinin böyle bir operasyona maruz kalmadığını ifade ediyoruz. Bu konuda çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor.”

Başa dön tuşu
Bugün 09 Haziran 2026 (18) içerik yüklenmiştir.