HaberlerOrtadoğuSuriye

Duma Teslim Olmayan Ceyşul İslam Teröristlerine Ait 300’den Fazla Karargah Ve Mevkiler Yerle Bir Edildi

Askeri bir kaynak, Suriye ordu birliklerinin bugün Şam kırsalı Duma Kenti ve civarında başkent Şam ve kırsalında sivil vatandaşları gaddar füze yağmuruna tutan Ceyşul İslam’a ait 300’den fazla karargah ve mevkii muhtevalarıyla imha ettiklerini belirtti.

Askeri bir kaynak Suriye hava güçlerinin Şam kırsalı Duma Kentinde Şam ve kırsalında yerleşim alanları ve masum sivil vatandaşları iki gündür füze yağmuruna tutan Ceyşul İslam’ın Duma Kentinin derinliklerinde bulunan ana iletişim ve muhaberat karargahını muhtevalarıyla birlikte tamamen imha ettiklerini belirtti.

Askeri bir kaynak ayrıca Suriye ordu birliklerinin Şam kırsalı Duma Kenti kenarlarında radikal terör örgütü Ceyşul İslam’ın savunma hatları ve keskin nişancılarını nitelikli kara operasyonlarıyla yok ederlerken, radikal çetelerin saflarında büyük bir panik, kargaşa ve çöküşün yaşandığını belirtti.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (13) içerik yüklenmiştir.