FilistinHaberlerOrtadoğu

Siyonist işgal rejimi uzun süreli bir savaşa giremeyeceğini itiraf etti

Siyonist işgal parlamentosu Knesset’e bağlı Dışişleri ve Güvenlik Komitesi Başkanı Şaol Mofaz, Siyonist işgal hükümetini İslami Direniş Hareketi (Hamas)’a Gazze Şeridi’nde darbe vurmaya ve liderlerine suikast düzenlemeye çağırdı.

Mofaz, 1948’de işgal edilen Filistin topraklarının güneyindeki Ummu’r-Raşraş (Eilat) kenti yakınlarında Perşembe günü Siyonistleri hedef alan saldırının ardından hiçbir Filistinli grubun saldırıyı üstlenmemesine rağmen Hamas’ın hedef alınmasını istedi.

Muhalefetteki Kadima Partisi üyesi milletvekili Şaol Mofaz, Dışişleri ve Güvenlik Komitesi’nin dün (21 Ağustos Pazar) yapılan olağanüstü toplantısında “İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Hamas Hareketi’nin hükümetine son vermesi, hareketin liderlerini ve altyapısını hedef alması gerekir” dedi.

Şaol Mofaz, Siyonist işgal rejiminin güneyde Filistin direnişiyle uzun süreli bir savaşa giremeyeceğini söyledi.

Siyonist işgal rejimi, Siyonistlere yönelik son saldırılardan ve Filistin direniş gruplarının attığı füzelerden sorumlu tuttuğu İslami Direniş Hareketi (Hamas)’a “acı verici bir darbe vurma” tehdidinde bulunmuştu.

Başa dön tuşu
Bugün 12 Haziran 2026 (35) içerik yüklenmiştir.