İran

Dünya Müslümanları Ve Mustazaflarının İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei Sel Felaketinden Etkilenenlere Yardımların Ciddiyetle Devam Etmesini Vurguladı.

Dünya Müslümanları Ve Mustazaflarının İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei nizamın önde gelen yetkililerini çağırarak sel felaketi hakkında bilgi aldı ve gereken talimatı verdi.


Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei Cumhurbaşkanı Salı günü Birinci Yardımcısı, bazı bakanlar ve kabine üyeleri, genel kurmay Başkanı, klasik ordu komutanları, İslam inkılabı muhafızlar ordusu komutanları, emniyet teşkilatı yetkilileri, gönüllü seferberler kurumu Başkanı, kriz masası yetkilileri ve yardım kurumlarının başkanlarının katıldığı özel bir oturumunda yürütme yetkilileri ve komutanlardan sel felaketinden etkilenen bölgelerde son durum ve şimdiye kadar yürütülen çalışmaların hakkında bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada, sel felaketi ile ilgili alınan tüm kararlar ve şimdiye kadar yürütülen tüm çalışmalar ciddi bir şekilde devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.



Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei sözlerine şöyle devam etti: “Siyonist Rejim’in son yıllardaki askeri saldırıları Tağut cephesinin savaşı yayma fikrinin bir örneğidir. Fakat Filistinli mücahitlerin, Lübnan Hizbullah Hareketi ve İran milletinin 8 yıllık Kutsal Savunma dönemindeki yaptıkları mücadele Allah yolunda olan cihadin birer örneğidir. İslam Cumhuriyeti düzenine karşı düşmanlığın sebebi, Tağut cephesinin Tevhit cephesi ile aynı düşmanlık çizgisini takip etmesidir. Tağut cephesi aslında Tevhit cephesinin doğasına karşıdır. ABD ile bölgedeki uşağı olan Al Suud, Teviht cephesi doğrultusunda hareket edilmesine asla rıza göstermezler.”

Başa dön tuşu
Bugün 12 Haziran 2026 (16) içerik yüklenmiştir.