HaberlerLübnanOrtadoğu

Seyyid Hasan Nasrullah’ın tarihi açıklamaları gerçekleri yansıtmaktadır

Lübnan Alimler Derneği Başkanı yayınlamış olduğu bir bildiriyle, Seyyid Hasan Nasrullah’ın Al-Manar televizyon kanalına yapmış olduğu tarihi açıklamaların Bölgenin gerçeklerini tam anlamıyla yansıttığını dile getirdi.

Lübnan Alimler Derneği Başkanı Şeyh Ali Yasin, Seyyid Hasan Nasrullah’a açıklamalarından dolayı teşekkür ettiği bildiride, Seyyid Hasan Nasrullah’ın Al-Menar televizyonuna vermiş olduğu tarihi demecin bölgenin gerçek durumunu yansıttığını söyledi ve Seyyid Hasan Nasrullah’ın düşüncelerini kendilerinin de paylaştığını ve Amerikanın Afganistan ve Irak’ta kesinlikle yenildiğini kendilerinin de ilan ettiklerini dile getirdi.

Şeyh Yasin bildirisinde son günlerde Amerika’nın İran Aleyhine uydurduğu yalan ve asılsız iddiaların aslında Amerika’nın bölgedeki siyaset ve gücünü kaybettiğinin en güzel örneğidir dedi. Ve şeyh Yasin Amerika’nın bu ve buna benzer komploları karşısında İran’ın her zaman güçlü olduğunu ve bu komplolar İranın daha da güçlenmesine sebep olduğunu söyledi.

Başa dön tuşu
Bugün 12 Haziran 2026 (35) içerik yüklenmiştir.