
İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Müfrezeleri, Siyonistleri Gazze’ye saldırı konusunda uyararak, buraya saldırmanın turistik bir gezi olmayacağını, buranın kendileri için mezarlık olacağını ifade etti.
Kudüs Müfrezeleri dün (12 Aralık Cuma) yaptığı açıklamada şunu ifade etti: “Siyonist işgal güçleri Filistin halkına karşı cinayetlerini, cürümlerini, saldırı ve kuşatmasını sürdürdüğü bir aşamada ateşkesi uzatmak anlamsızdır. Siyonist liderlerin Gazze’ye büyük bir saldırı yapma tehditleri, boş bir tehdittir. Bu tehditleri, direnişe ve direnişin mübarek füzelerine karşı acziyetlerinin doğal bir refleksidir”.
“Siyonist liderlerin tehditleriyle, Gazze’ye büyük bir saldırı yapma ve Filistin direniş liderlerine suikast düzenleme çağrıları acziyetin ifadesidir. Bu tehdit ve çağrılar, Siyonist çete devletindeki lider ve komutanların içinde bulundukları siyasi ve askeri dengesizliği gösteriyor”.
Bu tehditlerin, direnişe karşı koyamayan ve yarım milyon Siyonist gaspçı yerleşimciyi tehdit eden direniş füzelerini engelleyemeyen işgal güçlerinin acziyetini yansıttığını belirten Kudüs Müfrezeleri şöyle devam etti: “Halkımızı, liderlerimizi, direniş mücahitlerimizi korumaya ve savunmaya devam edeceğiz. Bütün gücümüzle işgale karşı koyacağız. Bu tehditlere boyun eğmeyiz. Yaralı olmasına rağmen bölgemiz direnmeye devam edecektir. Direnişimiz de, akidemizi, toprağımızı ve İslami mukaddesatımızı koruma yolunda cihad sancağını omuzunda taşımaya devam edecektir”.
