
Siyonist rejim İsrail onca saldırıdan sonra yeniden pes ettiğini açıkladı. Siyonist rejim İsrail yetkilileri Gazze’den füze atılmazsa saldırıları durdurabileceğini açıkladı. Siyonist rejim 17 kişiyi katledip, en az 30 kişiyi yaraladıktan sonra mücahidlerin füze atışlarına halen engel olamadığından pes ettiğini açıkladı ama saldırılarını da sürdürüyor.
Siyonist rejim ordu sözcüsü Yoav Mordechai, Filistin direniş gruplarının füze saldırılarını engelleyemediklerini belirtirken aciz kaldıklarını bir kez daha itiraf etti.
Geçtiğimiz aylarda Eilat kentinde yapılan saldırının şokunu halen atlatamadıklarını açıklayan Siyonist rejim ordu sözcüsü Yoav Mordechai, bugün şehid edilen mücahidlerin Eilat saldırısından daha kapsamlı bir operasyona hazırlandıklarını tahmin ettiklerini belirtti.
Siyonist rejim ordu sözcüsü Yoav Mordechai, iki gündür operasyonun sürdüğünü ancak hedefledikleri şekilde Filistinli mücahidleri katledemediklerini açıkladı.
