
Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney’in Yüksek Danışmanı Gulamali Haddad Adil, Suriye devletinin bir kaç patlamayla düşmeyeceğini söyledi.
Adil yaptığı açıklamada, geçen hafta Şam’da vuku bulan terör eylemleri ve onun gibi eylemlerin Amerika ve emperyalizmin karşısında direnen Beşşar Esad’ın direnişine tepki gösteren Amerika ve Siyonist rejiminin yanlıları trafından gerçekleştiğini ifade etti.
Haddad Adil, Suriye’de güvenliksizlik çıkarılak direniş engeli kırılmak istendiğinin altını çizerek, halk desteğini alan Suriye devleti bir kaç patlamayla düşmeyeceğini vurguladı.
Gulamali Haddad Adil, Suriye’nin İran’ın yanında Siyonist rejimine karşı mücadele ettiğinden dolayı batı medyası tarafından baskı altına tutulduğunu dile getirdi.
