DünyaFilistinHaberlerİranOrtadoğu

Holocaust yalanı İsrail’in işini bitirecektir

“Holocaust; Batı’nın Mukaddes Yalanı” adlı oturum dolaysıyla mesaj yayınlanan İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Holocaust kilidinin kırılmasının Siyonist rejimin can damarını keseceğini söyledi.

“Holocaust; Batı’nın Mukaddes Yalanı” adlı oturumu dolaysıyla Cumhurbaşkanı Ahmedinecad tarafından yayınanan ve oturumun açılışında Devlet Sözcüsü Gulamhuseyin İlham tarafından okunan bu mesajda şu sözler yer alıyor;“ İkinci dünya savaşından sonraki olaylara baktığımız zaman, savaştan zaferle çıkan Amerika ve İngiltere, egemenliğini dünya çapında geliştirmek amacıyla Holocaust konusunu ortaya atılmışlardır. Meşru olmayan Siyonist rejimi Holocaust neticesinde ortaya çıkmıştır.”
Ahmedinejad mesajında, kurbanların ailelerine kan parası vermek bahanesiyle Filistin topraklarını Siyonist rejimine vaadettiklerini, bu bahane ile Filistinlilere saldırdıklarını ve binlerce Filistinliyi katlettikten ve onları evsiz bıraktıktan sonra o toprakları işgal ettiklerini dile getirdi.

Bugün Filistin topraklarında yaşıyan insanların bir kısmı Filistin yerli halkından ve diğer kısmı da Amerika, Avrupa ve Asya’dan gelenlerden oluştuğunu ifade eden Ahmedinejad, bu insanların çoğu Holocaust’a bile alakalı olmadıklarının altını çizdi.

Ahmedinejad, mesajının diğer bölümünde, Liberal Demokrasi’nin Holocaust ile iç içe girdiğini dikkat çekerek, Holocaust meselesi Siyonist rejiminin pak olmayan bir tek soyağacıyla ilgili olmadığı gibi onun etkileşimi çok daha ötelere gittiğini, bundan ötürü dünyanın pek çok zengin kaynaklarını ve medya organlarını ele geçirdiğini, maalesef pek çok politikacıları da etki altında aldığını, böylece halkların zenginliklerini ve özgürlüklerini talan ettiğini ve insani değerleri ve kültürleri de zedelediğini belirtti.

Ahmedinejad, mesajın sonunda bu hususta araştırma yapan tüm araştırmacılara ve yazarlara teşekkür etti.

Başa dön tuşu
Bugün 11 Haziran 2026 (22) içerik yüklenmiştir.