HaberlerOrtadoğu

Siyonist İsrail Başbakanı Netanyahu: İsrail, İslam’la Savaşta En Ön Cephede

Siyonist İsrail rejimi başbakanı Netenyahu, bölgede Müslüman milletlerin Siyonist İsrail rejimi aleyhindeki hareketlerinin yayılmasının, ırkçı rejim İsrail ve batılı ülkeler için tehdit olduğunu söyledi.

Kudüs haber ajansının Siyonist İsrail basınından Maariv gazetesine dayanarak verdiği habere göre, Netenyahu, Avrupalı ülkelerle İslam’a karşı olma konusunda ortak yönlerinin bulunduğunu ve aynı zamanda İsrail ve Avrupa ülkelerinin sözde ‘aşırı İslamcılığın’ tehdidi altında olduğunu söyledi.

Netenyahu açıklamasında, Siyonist İsrail rejiminin deniz tarafından Arap düşmanlarca muhasara altına alındığı belirtirken “bölgeyi aşırı İslamcılar yönetiyor. Sıra İsrail’de, daha sonra onların hedefi Avrupa olacak” dedi.

Siyonist İsrail rejimi başbakanı, Mısır’da İsrail’in yakın müttefiki olan Hüsnü Mübarek’in devrilmesinden dolayı da son derece rahatsız olduklarını dile getirdi.

Başa dön tuşu
Bugün 09 Haziran 2026 (29) içerik yüklenmiştir.