FilistinHaberlerOrtadoğuSuriye

Filistinli gençler: Suriye’nin içişleri kırmızı çizgimizdir

Filistinli Diyarlara Dönüş Gençlik Hareketi; maruz kaldığı dış planlar karşısında Suriye ve halkından yana tutumunu yinelerken, krizden zarar görenlere elinden gelen her türlü yardımı sunmaya hazır olduğunu belirtti.

Hareket Genel Sekreteri Fadi el-Mellah Suriye – Filistin durumu ve hareketin bu bağlamdaki tutumu konusunda basına yaptığı açıklamada; Suriye’nin içişlerine müdahalenin kesinlikle ve mutlak bir şekilde kırmızı çizgi olduğunun altını çizdi.

Mellah; Suriye, Suriye’nin egemenliği, bağımsızlığı ve onuruna uzanacak her elin kırılacağını ifade ederken, cani kan tüccarlarının Filistinlileri krize sokmanın yanında Filistinliler ve Suriyelilerin kanlarını akıtmayı istediklerini belirtti.

Hareketin Suriye’nin içişlerine müdahalenin tehlikesinden keskin bir dille uyardığını ifade eden Mellah; Suriye halkının tüm komplo, plan ve meydan okumalara karşı mücadelesini övdü.

Başa dön tuşu
Bugün 12 Haziran 2026 (35) içerik yüklenmiştir.